Iedereen heeft in het afgelopen jaar te maken gehad met grote veranderingen. Er is veel werk verzet om mogelijk te maken dat we op afstand kunnen werken. Het idee dat we ook in de toekomst meer vanuit huis werken begint te wennen. Toch zijn er nog veel zaken die de nodige moeite kosten.

Voor jou als HR adviseur is het moeilijker geworden om contact te houden. Medewerkers benaderen je minder makkelijk. Omdat de gesprekken online plaatsvinden is er een drempel. Je loopt niet even bij elkaar binnen.

En daarnaast je eigen thuissituatie. Lukt het je om een dagplanning aan te houden? Heb je genoeg mogelijkheden om rustig te werken?

Combinatie

De combinatie van online werken en de thuissituatie is moeilijk. Je kunt je niet goed concentreren op je werk of je kunt je aandacht niet bij een gesprek te houden. Een ander gevolg is dat ‘even doorgaan’ wel heel erg makkelijk is geworden. Je werk- en privéleven lopen in elkaar over. Voor je het weet is de balans weg.

Het zal je allemaal wel bekend in de oren klinken. En je doet er alles aan om medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen.

online ondersteunen

Maar… wie ondersteunt jou?

Mijn ervaring met andere HR-adviseurs is dat medewerkers eerst komen en zijzelf als laatste.

Dat is de reden dat ik jou, en andere HR-adviseurs, een gratis coachingsgesprek aanbied. Waarover dit gesprek gaat kun je zelf bepalen.

  • Wil je je werk beter indelen?
  • Wil je weten hoe je thuis kunt werken zonder dat je gezinsleven overhoop wordt gehaald?
  • Wil je sparren over je aanpak?

Het kan allemaal.

Maak meteen een afspraak

 

Dit aanbod geldt voor jou maar ook voor je collega’s. Stuur dus gerust de link naar deze pagina door.

Wil je bij de opmerkingen zetten dat je een HR-adviseur bent en wat je zou willen bespreken?

Het onderwerp kun je bij het gesprek nog veranderen.

Goed om te weten: een gesprek verplicht je tot niets.