het beste voor je medewerkers

Zonder gemotiveerde en goed functionerende werknemers kun je je bedrijf niet goed runnen. Het is daarom belangrijk dat je medewerkers ondersteunt om zichzelf te ontwikkelen en zwakkere punten te verbeteren.

Veel mensen hebben nooit geleerd hoe zij hun tijd en werk het beste in kunnen delen. Als ze dat ook niet redelijk snel aanleren heeft dat gevolgen voor hun prestaties. Vaak begint dat met het kwijtraken van overzicht en deadlines niet halen.

Normaal is de werkdruk al hoog maar hierdoor wordt deze alleen nog hoger. De stress voor een werknemer wordt erger en een burn-out ligt op de loer.

Niet alleen die werknemer heeft een probleem. Medewerkers die met hem samenwerken worden hierdoor ook beïnvloed.

In deze gevallen kan Flow in work ondersteuning geven.

Wat houdt het in?

In een traject timemanagement en organizing wordt aan je medewerkers geleerd hoe zij weer overzicht kunnen krijgen en zij dit kunnen vasthouden.

Door middel van video-bellen of persoonlijke afspraken worden opdrachten gegeven om structuur te brengen in de manier van werken en overzicht te creëren. Tegelijk kijken we naar de sociale omgeving van je werknemer én zijn voorkeurswerkwijze. We stemmen deze factoren op elkaar af zodat hij of zij optimaal kan presteren.

Om de veranderde gewoonten vast te kunnen houden beslaat een traject een periode van vijf weken.

Neem contact op
Wil je uitval door ziekte beperken?

Een van de grootste stress factoren is gebrek aan overzicht. Volle inboxen, spoedklussen en overleggen vragen allemaal aandacht. Je vergeet soms dat ‘het gewone werk’ ook nog gedaan moet worden.

Flow in work leert je werknemer hoe hij opnieuw overzicht krijgt en dit vast kan houden

Wil je bij reïntegratie ook praktische ondersteuning geven?

In een reïntegratie traject wordt zelden gekeken naar de aanpak van het werk. Hoe deelt jouw werknemer zijn dag in? Hoe zorgt hij dat hij overzicht krijgt en houdt? Voor je het weet vervalt hij weer in zijn oude patroon.

Flow in work kan je werknemer begeleiden naar een nieuwe aanpak.

Twijfel je soms over functiewijzigingen?

Sommige werknemers hebben veel meer capaciteiten dan hun functie nu vraagt. Je wilt ze graag laten doorgroeien maar twijfelt. Hij of zij kan chaotisch zijn en heeft vaak geen overzicht. Is een nieuwe functie haalbaar?

Flow in work helpt bij het begeleiden naar de nieuwe functie.

Heb je belangstelling voor een traject voor een van je medewerkers?

Met onderstaande button kun je meteen een afspraak inplannen om kennis te maken.

Maak een afspraak

Gegevens

e-mail: info@flowinwork.nl
telefoon: +31 (0)6 13855510
kvk nummer: 71563903
btw nummer: NL001392581B20

Wil je een afspraak op locatie in Amsterdam? Vul dan onderstaand formulier in of mail naar info@flowinwork.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.