soms zijn uitdagingen groot

Het is een uitdaging om overzicht te houden in de warwinkel van e-mails, spoedklussen, telefoontjes, projecten en vergaderingen. Dan moet ook alles nog perfect én op tijd af zijn. De meeste mensen hebben niet geleerd hoe je dit aan kunt pakken. Het resultaat is dat de stapels steeds hoger worden en je inbox voortdurend de melding geeft dat hij vol is. Je hebt hard gewerkt, maar het lijkt alsof je niets hebt gedaan. Misschien moet je wéér een keer overwerken.

Je wilt niet meer dat je dagen door je inbox worden geregeerd. Je wilt zelf bepalen wat prioriteit heeft. Je wilt eindelijk weer een keer op tijd naar huis en meer tijd hebben om te ontspannen.

Wat houdt het in?

Door het combineren van organiseren en timemanagement leer je hoe je een werkstroom beter inricht. Je leert hoe je kunt plannen en prioriteiten stellen.

Je krijgt inzicht over wat er al op je bordje ligt en kunt gefundeerd beslissingen nemen of je een nieuw project op je neemt.

Neem contact op
Weet jij wat nu prioriteit heeft?

Zonder overzicht begin je aan taken die misschien nog lang niet af hoeven te zijn. De deadlines van andere komen dan in het gedrang.

Flow in work kan helpen om je taken in kaart te brengen.

Heb je meer dan 100 e-mails in je inbox?

Je inbox is overvol. Je krijgt veel nieuwsbrieven, maar ook veel c.c. mails. Je gebruikt je inbox als to-do list.

Flow in work kan je helpen om orde te brengen in deze chaos.

Heb jij tijd om je ambities waar te maken?

Je hebt ambities om door te groeien naar een andere functie. Maar je hebt het nu al zo druk dat je te moe bent om die vereiste cursus te volgen.

Flow in work kan helpen met een planning waardoor er ruimte is om wel verder te groeien.

Heb je belangstelling voor een traject?

Met onderstaande button kun je meteen een afspraak inplannen om kennis te maken.

Maak een afspraak

Gegevens

e-mail: info@flowinwork.nl
telefoon: +31 (0)6 13855510
kvk nummer: 71563903
btw nummer: NL001392581B20

Wil je een afspraak op locatie in Amsterdam? Vul dan onderstaand formulier in of mail naar info@flowinwork.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.